Lüks mobilyanın önemli markası Asortie, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı sıradışı yatak odası takımı ile göz kamaştırıyor.

Yatak odalarını sevgililer gününde hayal odasına çevirmek isteyenlere özel olarak aşkın rengi kırmızı ve zerafetin rengi altın varak ile kombin edilen yuvarlak yatak odası takımının adı Hayal…

Hayal yatak odası takımı, Asortie Mobilya’nın aşk temalı en dikkat çeken modeli. Alışılagelmişten farklı tasarımı ve dikkat çekici renkleri ile Hayal yatak odası aşkın sonsuzluğunu çağrıştırıyor. 14 Şubat’a sayılı günler kala hala leylalarına nasıl bir sürpriz yapacağına karar verememiş mecnunlara Hayal odasına bir bakmalarını öneriyoruz.

Asortie Mobilya’nın özel üretimlerinden olan Hayal yatak odası takımı, tamamen kapitoneden döşenmiş şaşalı bir yatak başlığı, sınırları zorlayan yuvarlak bir yatak, iki adet komodin ve bir tuvalet masasından oluşuyor. Rahatına düşkünler için, isteğe göre tam ortopedik yatak da takıma ilave edilebiliyor. Siyah parlak zemin üzerine altın varak uygulamalar ile zenginleştirilen Hayal yatak odası, farklı renk seçenekleri ile de çiftlerin isteği doğrultusunda tasarlanabiliyor.

hayal-yatak-odasi