Yatak odalarını her açıdan bütünleyen ve yataktan sonra en önemli mobilyalardan biri olan gardrop modellerinde mümkün olduğunca işlevsel ve fonksiyonel tasarımları kullanmaya özen göstermelisiniz. Yatak odası tasarımlarının olmazsa olmazı olan bu tasarımlarla yatak odalarınızda fark yaratabilirsiniz. Çok daha iddialı bir yatak odası tasarımını evlerinizde görmek istiyorsanız, mutlaka gardrop modellerinde daha seçici davranmalısınız. Yatak odanızdaki dağınıklığın ve kalabalığın bir ölçüde toparlayıcısı olan bu tasarımlarla yatak odalarınızı daha derli toplu bir hale getirebilirsiniz.

farklı-Giyinme-Odasi-Modelleri

Eşyalarınızın daha düzenli durmasını sağlayan bu mobilya tasarımları ile yaşam alanlarınızı daha farklı kılabilirsiniz. Bu gardroplara elbiselerinizi düzenli bir şekilde yerleştirerek ihtiyacınız olduğu zaman rahatlıkla bulabilirsiniz. Boyutları itibariyle de çok fala yer tutmayan aynı zamanda kolaylık sunan tasarımlara yönelmenizde fayda vardır. Bu tasarımlarla yatak odalarınızı daha kullanışlı ve efektif bir yapıya kavuşturabilirsiniz.

Kullanışlı olan gardrop modelleri ile yatak odalarınızı daha fonksiyonel bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Yatak odası dekorasyonunuza uygun ve dengeli olacak şekilde bir gardrop modeli seçerek yatak odalarınızda mükemmel sonuçlar alabilmeniz mümkün olacaktır. Doğru yerleşim ve renk tercihi ile de gardroplarınızı yatak odalarınızda daha güzel gösterebilirsiniz. Boydan boya gardrop şıklığı ile yatak odalarınızı çok daha farklı kılabilirsiniz.

Boydan boya duvarlarınızı kaplayan gardrop modelleri ile yatak odalarınızı daha rahat şekilde kullanabilirsiniz.

Bu dolap modellerinin gömme özelliklere sahip olması yatak odalarınızı her yönüyle daha etkili kullanmanızı sağlayacaktır. Bu tasarımlarda duvardan faydalanılması ve yerden tasarruf sağlaması nedeniyle çok daha etkili sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Geniş hacime sahip olan bu tasarımlarla yaşam alanlarınızı bambaşka bir nokta haline getirebilirsiniz. Bir çok rafa sahip olan bu tasarımlarla eşyalarınızı istediğiniz şekilde kolayca depolayabilirsiniz.

sürgülü-gardrop-fikirleri

Bordo renklere sahip olan gardrop modelleri, hem rengi hem de yatak odasına kattığı olumlu havayla yatak odalarınızı bambaşka bir boyuta taşıyacaktırBu tasarımların varlığı ile dinamik bir dekorun yatak odanıza taşınması sağlanacaktır. Bordo renkli olan gardrop modelleri yatak odanızın tümünde kendisini hissettirecektir. Bordo renkli gardrop modelleri renkleri ile olduğu kadar desenleri ve şekilleri ile gözünüze girecektir. Çok daha zengin bir yatak odası dekorunuza sahip olmanızı sağlayan bu tasarımlarla yatak odalarınızda fark yaratabilirsiniz. Aynı zamanda koyu renkleri yatak odanızda görmeyi sevmiyorsanız o halde daha açık renkli tasarımlarla yatak odalarınızı daha dikkat çekici bir noktaya taşıyabilirsiniz. Gardrop modelleri içinde açık renkli tasarımların kullanılması yatak odalarınızın daha aydınlık bir hal almasını sağlayacaktır.

Aynalı dolap modelleri ile yaşam alanlarınızı hiç olmadığı kadar şık ve gösterişli kılabilirsiniz.

Yatak odalarınızda kullanacağınız bu ahşap tasarımlarla yatak odalarınızı göz alıcı bir dekora kavuşturabilirsiniz. Yatak odanızda yer vereceğiniz şık ve gösterişli olan bu ahşap gardrop modelleri ile yaşam alanlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Ahşap mobilya modellerini yatak odalarınızda kullanarak ortaya daha hoş sonuçlar çıkartabilirsiniz.

yeni-moda-bellona-gardrop-modelleri-modelleri

Fonksiyonel gardrop modelleri

Yatak odalarınızda kullanacağınız fonksiyonel gardrop modelleri ile yatak odalarınızı çok daha ayrıcalıklı bir yapıya kavuşturabilirsiniz. Açılıp kapanma sorunu yaratmayan bu mobilya tasarımları ile yatak odalarınızda işlevsel bir dekorasyon ortaya çıkarabilirsiniz. Sürgülü yada raylı olan bu fonksiyonel gardrop modelleri ile yatak odalarınızı daha ayrıcalıklı hale getirebilirsiniz.

19.JPG-6f

Açık raflı gardrop modelleri

Birçok rafı ve çekmecesi bulunan bu tasarımlarla eşyalarınızın daha düzenli bir şekilde kalmasını sağlayabilirsiniz. Açık olan raflar sayesinde eşyalarınızın hangi rafta olduğunu kolayca görebilirsiniz. Ayrıca raflar sayesinde eşyalarınızı mevsimine göre kolayca ayırabilirsiniz.